Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Vremea Pe 15 Zile Giurgiu

Vremea Pe 15 Zile Giurgiu. Starea vremii de la ora 12:00 joi, 25 februarie 2021. Prognoza pe 10 zile giurgiu. Vântul va sufla dinspre sse, atingând pe alocuri viteza de 34hm/h. Vremea in giurgiu, prognoza meteo detaliata si pe termen lung, starea vremii in giurgiu, romania si in lume prin vremea.com. Afla vremea pe urmatoarele 15 zile in galati.

Sambata, 27 februarie 2021 ultima actualizare: Data si ora locala in giurgiu: Pe vremea.me găsești informații meteo pentru zilele în care vremea contează. Get the giurgiu, giurgiu, românia local hourly forecast including temperature, realfeel, and chance of precipitation. 0% şanse de precipitaţii în zonă.

الضباب السعادة فرع Vremea Arad Kappa Ffigh Org
الضباب السعادة فرع Vremea Arad Kappa Ffigh Org Source from : http://www.ffigh.org/vremea-arad-kappa
Prognoza meteo pe următoarele 10 zile pentru județul giurgiu: 15% şanse de precipitaţii în zonă. 70% vremea in romania informatiile despre prognoza meteo pe 15 zile in bucuresti sunt actualizate la 2 ore. 24°c duminica 01.11.2020 cer acoperit de nori minim: Prognoza meteo vremea pe 15 zile barlad.

Vint usor 2.6 m/s umeditate 42% precipitatii:

Sambata 31.10.2020 cer fragmentat minim: Afla vremea curenta si prognoza meteo giurgiu pe 3, 5, 7 sau 10 zile. 8 km/h dinspre ne presiune. 0% şanse de precipitaţii în zonă. 1018 mb (764 mmhg) umiditate:

Vremea, meteo pentru următoarele 3 zile în județele româniei are un grad de precizie apropiat de 95%, iar pentru următoarele 7 zile în românia gradul de precizie este de 85% și pentru următoarele 10 zile vremea. O aversă temperatura intre 1° c si 9° c precipitatii: Vantul va adia cu o briza usoara, avand viteza de 8 km/h din directia vsv, iar presiunea atmosferica va fi de 770 mm hg. Alegeţi localitatea care vă interesează din lista de mai jos şi veţi afla răspunsul. Pe vremea.me găsești informații meteo pentru zilele în care vremea contează.

Vremea Giurgiu 15 Zile
Vremea Giurgiu 15 Zile Source from : https://termenromania.web.app/vremea-giurgiu-15-zile.html
Vremea, meteo pentru următoarele 3 zile în județele româniei are un grad de precizie apropiat de 95%, iar pentru următoarele 7 zile în românia gradul de precizie este de 85% și pentru următoarele 10 zile vremea. Vremea azi in giurgiu, temperatura de acum si prognoza detaliata pe urmatoarele 10 zile in giurgiu. Get the giurgiu, giurgiu, românia local hourly forecast including temperature, realfeel, and chance of precipitation. Vint usor 2.6 m/s umeditate 42% precipitatii: Vremea in giurgiu are o temperatura minima de 8 ºc si maxima de 9 ºc.

Vremea azi in giurgiu, temperatura de acum si prognoza detaliata pe urmatoarele 10 zile in giurgiu.

Vremea de mâine radar meteo vremea.ido.ro meteo app anm. Instalați această aplicație pe ecranul de pornire pentru acces rapid și ușor. 0 mm sunt prognozate de către modelele noastre locale. Cer acoperit de nori temperatura curenta: 8 km/h dinspre ne presiune.

Miercuri ian 4 8°c / 2°c insorit spre partial noros. 1018 mb (764 mmhg) umiditate: Vantul va adia cu o briza usoara, avand viteza de 8 km/h din directia vsv, iar presiunea atmosferica va fi de 770 mm hg. Vremea giurgiu, afla starea vremii si prognoza meteo pentru urmatoarele 15 zile. Vremea in giurgiu, prognoza meteo detaliata si pe termen lung, starea vremii in giurgiu, romania si in lume prin vremea.com.

Vremea Se Va Răci Accentuat Zonele Vizate De Ploi Torențiale și Grindină Stirileprotv Ro
Vremea Se Va Răci Accentuat Zonele Vizate De Ploi Torențiale și Grindină Stirileprotv Ro Source from : https://stirileprotv.ro/stiri/vremea/cod-portocaliu-de-instabilitate-atmosferica-in-8-de-judete-duminica.html
70% vremea in romania informatiile despre prognoza meteo pe 15 zile in bucuresti sunt actualizate la 2 ore. Prognoza meteo vremea pe 15 zile vatra dornei. Vântul va sufla dinspre sse, atingând pe alocuri viteza de 34hm/h. 8 km/h dinspre ne presiune. Prognoza pe 10 zile giurgiu.

Vremea in giurgiu, resedinta judetului giurgiu, pe 15 zile, prognoza meteo pe ore si pe zile in giurgiu actualizata sâmbată, 27 februarie, 2021.

Prognoza meteo vremea pe 15 zile vatra dornei. Afla vremea pe urmatoarele 15 zile in galati. Starea vremii de la ora 12:00 joi, 25 februarie 2021. Vremea in giurgiu, prognoza meteo detaliata si pe termen lung, starea vremii in giurgiu, romania si in lume prin vremea.com. Vântul va sufla dinspre sse, atingând pe alocuri viteza de 34hm/h.

Posting Komentar untuk "Vremea Pe 15 Zile Giurgiu"